Tänään jatketaan Loimijoki Tour -viikkokilpailua, joka onkin kesän myötä edennyt jo 10. osakilpailuun. Osallistujia on riittänyt edellisvuosien tapaan varsin mukavasti, pisteitä keränneitä pelaajiakin on jo 92! Aiemmin ulkomaille suuntautunut finaalimatka jää tänä vuonna vallitseva maailmantilanne huomioiden välistä, mutta sarjan menestyjille on joka tapauksessa luvassa mm. kotimaan lomia, yhteistyökumppaneidemme lahjakortteja ja tuotepalkintoja sekä muita varmasti houkuttelevia palkintoja! Ja tässä kisassa hienoa on se, että palkinnoille voi päästä myös hyvällä arpaonnella!
Tällä viikolla piha-alueella näkyvä pakettiauto muistuttelee asiakkaitamme viikkoisännästämme, ilmastoinnin- ja rakennuspeltien erikoisasiantuntija IV Pelti-Luurin laadukkaista palveluista. Meillä on ollut ilo tehdä yrityksen kanssa yhteistyötä jo vuosien ajan, ja järjestää myös jo perinteeksi muodostunut Luuri Scramble -kilpailu, joka pelataan kentällämme tämän viikon perjantaina.
Proshopissa kesäale jatkuu, vaatteiden ohella nyt -30% alennuksilla myydään myös kaikki kengät, nopeat vievät parhaat päältä, joten kiiruhtakaapa valitsemaan omanne!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)