Oikein hyvää huomenta Loimijoelta!

Nyt on hyviä uutisia meille golffareille: “Suomen sää tekee paluun kesäkeleihin. Luvassa on tavanomaista vähemmän sateita ja enemmän aurinkoa. Foreca ennustaa syyskuusta keskimääräistä lämpimämpää ja lämpötilat tavoittelevat tavanomaisia kesäpäiviä.” (IL 4.9.) Tämähän tarkoittaa sitä, että golfkautta saadaan jatkaa kesäkeleissä vielä pitkään. Kenttä alkaa kuivua mukavasti ja on loistokunnossa, joten tervetuloa pelailemaan! Tänään tiistaina on se viikon ainoa vähän pilvisempi päivä, mutta suurempia sateita ei tänäänkään pitäisi tulla.

Näyttää siltä, että Ypäjä-tourin finaali päästään pelaamaan huippu olosuhteissa, joten muistathan ilmoittautua mukaan. Viimeinen ilmoittautumispäivä on totutusti perjantai (8.9.) klo 12:een mennessä. Kisaanhan voivat osallistua kaikki, jotka ovat keränneet pisteitä (ainakin yhden) Ypäjä-tourin osakilpailuista.

Vielä muistutus syksyn greenfee hinnoista. Jäsenet pelaavat koko kierroksen hintaan 35€ ja puolikkaan 25€, vieraspelaajille vastaavat hinnat ovat 45€ ja 35€.

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)