Tiistai tuo mukanaan Watrec Tourin 14. osakilpailun toisen pelipäivän. Mikäli eilen jäi kisakierroksesta jotain hampaankoloon, niin tänään on mahdollisuus uusia kierros puhtaalta pöydältä.

Vallox tarjoaa tämän viikon Watrec Tourille palkinnoiksi ruhtinaallisia lahjakortteja käytettäviksi kaikkiin klubin palveluihin (proshop/ravintola/pelimaksut). Lahjakortit ladataan saldoksi omaan älykorttiin.

I palkinto x 2: 200 euron lahjakortti Loimijoki Golfiin

II palkinto x 2: 100 euron lahjakortti Loimijoki Golfiin

III palkinto x 2: 75 euron lahjakortti Loimijoki Golfiin

Päivän sääennusteet ovat jälleen hieman ristiriitaisia keskenään. Foreca ennustaa mahdollisia sadekuuroja ja Yr.no taas  lupaa poutaa koko päiväksi. Ans kattoa, mikä on lopputulema, mutta ainakin näin aamun osalta pelikeli on oikein mainio ja sininen taivas pilkistelee ohuen pilviharson lomasta.

Tulevista kisatapahtumista sen verran, että tulevana viikonloppuna on Martin golfretken myötä väliviikko avoimista kisoista, mutta ensi viikolla taas tapahtuu. Lauantaina 17.8. ohjelmassa on Titleist & FootJoy Open, jossa palkintona sponsorin hengen mukaisesti huippulaadukkaita golfvälineitä. Seuran mestaruuskisaviikonloppu seuraa viikon päästä perinteisellä paikallaan 24.-25.8. Ilmoittautuminen näihin molempiin kisoihin on jo avoinna, joten nimiä vain listaan!

Töissä tänään Hanna, Vilma, Pale sekä Selina. Tervetuloa! 🙂

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)