Raikasta aamun aloitusta Klubitalolta. Yöpakkasen hellitettyä päästään jatkamaan Ypäjä Tourin ensimmäistä osakilpailua jossa yhteistyökumppanina toimii Ypäjän kunta.
Tällä viikolla molempien sarjojen 3 parasta palkitaan Loimijoki Golf -lahjakortein ja voittajat saavat lisäksi puut jotka viime vuoden tapaan tullaan istuttamaan osaksi Voittajien metsää.

Yöpakkasia on luvassa myös tuleville öille ja kuten tiedätte, jäiselle kentälle meno on kiellettyä. Jalanjälki tuhoaa kasvussa olevan nurmen ja vaikka 1-väylä näyttäisi sulalta, voi varjoisempi paikka vielä olla jäässä.
Tästä syystä ajanvaraus on suljettu ja vapaita aikoja on alkaen klo 9 jolloin kentälle meno on sallittua. Maltetaan siis vielä nuo varhaisaamut jotta ei suotta aiheuteta tuhoa kentälle.

Helatorstaina pelattavaan scrambleen, Kapteenien kierrokselle, ennättää ilmoittautua vielä huomiseen klo 12 saakka. Kutsun tiedosta poiketen kisa alkaa klo 10 koska ennakoimme pakkasta myös torstai aamulle.
Viileän aamun jälkeen sään ennustetaan kuitenkin olevan poutainen, lumihiutaleen kuvat ovat siirtyneet Pohjois-Karjalan ylle joten tänne Ypäjälle ne eivät yllä.

Päivän kuvassa Klubitalo n. 100 vuotta sitten. Löysimme arkistojen kätköistä kirjasarjan Suomen maatiloistan 1930 luvulla ja sieltähän löytyi paljon uutta tietoa tilojen historiasta, aina isäntäväen kuvista kanojen lukumäärän. Lieköhän enää vastaavia tietoja kirjataan? Kirjoihin voi tutustua Klubitalolla.

Mukavaa golfpäivää!

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)