Ihana kesäinen lämpö tuntuu ilmassa jo heti aamulla! Pelaajia onkin kentällä heti aamu varhaisesta lähtien, ja mikäpäs sen mukavampi tapa nauttia aamun ensi hetkistä. Iltapäivälle on luvattu ukkoskuurojen mahdollisuutta, ja siitä syystä varauskalenteri näyttää melko väljältä. Seurataan tilannetta, ja pelataan turvallisesti, sään mukaan.

Turvallisuudesta puheen ollen, oletteko jo huomanneet kentällämme olevat mehiläispöntöt?Niissä työskentelee kesän aikana yli 50 000 mehiläistä, joiden elämää voi turvallisesti seurata ohi kulkiessaan. Pöntöt on sijoitettu siten, että tarve harhaan lentäneen pallon etsimiseen niiden läheisyydestä on epätodennäköistä.  Pörriäispellolla työskentelevistä mehiläisistä huolehtii yhteistyökumppanimme, Korpikuusikon Hunaja, jonka kautta myös muilla yrityksillä on mahdollista hankkia oma mehiläispesä, ja tuottaa sen myötä laadukkaita, ekologisia ja uniikkeja nimikkotuotteita vaikka joululahjoiksi! Meidän kentän mehiläisten tuottamaa hunajaa voi muuten jo ostaa Klubitalolta!

Muistutellaan vielä huomenna alkavasta Junioreiden golfkoulusta, eli klo mukaan voi vielä ilmoittautua joko etukäteen meille tänne toimistolle, tai sitten paikan päällä huomenna klo 17! Lisätietoa tästä!

 

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)