Huomenta Klubitalolta!

Kiitos jokaiselle pelaajalle eilisestä upeasta pelipäivästä! Helteinen päivä toi kentälle ennätysmäisesti pelaajia. Tänään sää on kuitenkin kovin tuulinen ja paljon puhuttu myrsky näyttää toteutuvan. Kuitenkin sateilta ollaan ainakin vielä vältytty. Seuraamme säätä ja ilmoitamme mahdollisista muutoksista Klubitalon aukioloaikoihin.

Eilen pelattiin Senioriliigan ottelu, jossa Loimijoki Golf kärsi niukan tappion pistein 215-207 Aurinko Golfille. Kisan parhaat naistet olivat Kirsti Heinonen / LoG ja Carita Lehmusto / AGN sekä parhaat miehet Jukka K. Heikkilä / LoG ja Matti Tammero / AGN. Kaikki tulokset löydät täältä. Seuraavaksi LoGin seniorit suuntaavat lähelle, nimittäin seuraavaksi otellaan Alastaro Golfissa ensi viikon maanantaina 14.8.

Tänään on Ypäjä Tourin 14. osakilpailun toinen päivä, johon voit tuttuun tapaan osallistua varaamalla itsellesi tiiausajan ja maksamalla 8 euron kisamaksun.

Muistuttelemme NexGolf-sovelluksen lataamisesta puhelimeen, sillä tulevissa kilpailuissa, kuten lauantain Hymy Openissa käytämme sovelluksen tarjoamaa sähköistä tulospalvelua. Näin nopeutamme kisatulosten julkaisua jokaisen kisan jälkeen. Tänään lähetämme lisätietoa sähköpostitse Hymy Openin osallistujille. Lähtölista julkaistaan viimeistään perjantaina.

Aloita vielä kesän paras harrastus lähtemällä Päivässä golffariksi -kurssille! 13.8. ja 26.8. kursseille on vielä muutama paikka vapaana. Ole nopea ja ilmoittaudu caddiemasterille, sillä nämä paikat napataan nopeasti.

Caddiemaster suosittelee: Back on Track -logotakkeja on saatavilla nyt niin miehille kuin naisille! Takki on cädäreiden ehdoton kestosuosikki sekä kentällä että tiskin takana.

Mukavaa tiistaita ja nähdään kentällä!

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)