Jälleen on aurinkoinen pelipäivä täällä Loimijoki Golfissa. Ypäjä Tourin 1 osakilpailu jatkuu myös tänään. Kilpailu toteutetaan yhteistyössä Metsä Groupin kanssa. Muiden palkintojen lisäksi voittajat palkitaan puun taimilla, jotka istutetaan osaksi Voittajien metsää.  Toimistossa voi tulla tutustumaan eri puun taimien tietoihin, joista palkintotaimen voi valita.

Jos nälkä yllättää, niin keittiön suussa sulavista herkuista saa vatsan täydennystä. Keittiö palvelee 11 alkaen, joten tervetuloa herkuttelemaan.

Tässä vielä senioritoimikunnan terveiset Sillanpään Pasilta:

Seniorit huomio!

Varsinais-Suomen senioriliiga alkaa jo ensi viikon maanantaina (15.05.) ottelulla SaG – LoG, mikä pelataan Salossa. Ottelukapteenina toimii Olli Mäntylä. Osallistumishalukkuuden VSSL:n kaikkiin otteluihin voi tehdä jo nyt NexGolfin kautta LoG:n Kilpailut -osiossa tai suoraan caddiemasterille. Kiire on jo ensimmäisen ottelun osalta.

Tutustukaa LoG:n Senioritoimikunnan sivuihin! Sieltä löytyy tietoa SGS:n asioista, Matin yksityis- ja ryhmätunneista sekä Varsinais-Suomen Senioriliigasta. Muutama VSSL:n ottelukapteenin paikka on vielä avoinna. Halukkaat ottelukapteeneiksi ottakaa yhteyttä vaikkapa allekirjoittaneeseen tai Caddiemasterille.

Terveisin Pasi, erittäin tilapäinen seniorikoordinaattori puh. 050 5529 529, pasi.sillanpaa@pp1.inet.fi

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)