Pilvisessä, mutta poutaisessa säässä lähtivät jo kentälle päivän ensimmäiset pelaajat. Tänään jatketaan viikkokisaa Watrecin isännöimänä, ja peliaikoja onkin varattu jo mukavasti läpi koko päivän. Osallistumalla viikkokilpailuun, on mahdollista paitsi onnistuneella pelillä, myös arvonnan kautta voittaa upeita palkintoja. Joka viikko 3 parasta kummastakin sarjasta voittaa viikkoisännän lahjoittamat esinepalkinnot, ja lisäksi finaaliin pääseville pelaajille on luvassa niin ikään tavoittelemisen arvoisia palkintoja!

Tällä viikolla käynnistyy myös jo viime kesältä tuttu Loimijoki Scrambe Tour, joka pelataan kahden hengen joukkueina scramblen pelimuodolla, neljässä osakilpailussa läpi kesän.
Kussakin osakilpailussa 3 parasta paria palkitaan osakilpailun sponsorin lahjoittamilla tuotepalkinnoilla. Lisäksi kilpaillaan Tourin pääpalkinnosta, eli kokonaispisteiden voittajapari lunastaa itselleen Gigantin 300€ lahjakortit!
Kokonaispisteisiin huomioidaan kolmen parhaan osakilpailun yhteenlaskettu pistebogeytulos. Näin ollen ei siis haittaa, vaikka jokaiseen osakilpailuun ei pääsisi osallistumaan, kokonaispisteille pääsee jo yksilläkin pisteillä. Ensimmäisen osakilpailun yhteistyökumppanina toimii Back on Track, ja luvassa on golfareille taatusti mielenkiintoisia tuotteita jotka löytyvät tämän kesän uutuutena myös meidän Proshopista.

Lisäksi huomenna, keskiviikkona kisaillaan junioreiden Future Challenge -osakilpailussa. Mukaan on ilmoittautunut 63 pelaajaa, ja he valtaavat kentän heti aamusta alkaen. Kentälle pääsee kuitenkin kisaajien perässä muitakin, ja ajanvaraukseen onkin avattu lähdöt 13:30 alkaen.

Klubiravintolasta leijailee houkutteleva pullan tuoksu, joten suuntaan aamukaffelle, mukavaa päivää ja tevetuloa nauttimaan golfkentän tunnelmasta!

Korvapuusti

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)