Niin se vain taittuu heinäkuu elokuuhun, mutta onneksi golfkautta on jäljellä vielä roppakaupalla. Tilauksessa on lämmin ja aurinkoinen loppukesä sekä syksy, jonka siivittämänä riittäisi mahtavia pelipäiviä aina pitkälle lokakuuhun saakka.

Päivän ohjelmassa on LähiTapiolan kutsukisa klo 10.00, mutta kisan ympärille mahtuu mainiosti pelaamaan muutkin. Aikoja on varattavissa varsinkin iltapäivän puolella vielä runsaasti.

Tänään on viimeinen ilmoittautumispäivä sunnuntain Kuntamestaruus Golfiin! Ilmoittautuminen päättyy klo 16.00. Kisa on huisin hauska tapahtuma, jossa leikkimielisesti, mutta verissäpäin ratkotaan paremmuusjärjestys eri kuntien välillä, sekä sivussa myös epäviralliset kunnanmestaruudet. Kunnan joukkue muodostuu yhdessä kaikista kisaan ilmoittautuneista saman kunnan pelaajista. Kunnan joukkueen yhteistulokseen lasketaan mukaan kolmen parhaan pelaajan pistebogey-tulos. Epäviralliset kunnanmestaruudet ratkeavat kilpailussa samoilla tuloksilla. Jokainen pelaaja edustaa itseään ja sarja määräytyy ilmoitetun kotikunnan mukaan.

Töissä tänään Hanna, Vilma, Pauliina ja Selina. Tervetuloa! 🙂

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)