Viime päivinä tulleet sadekuurot ovat saaneet luonnon heräämään ja kunhan vielä tänään kentän yllä leijuva sateen uhka häipyy, on luvassa jo vihertävämpää maisemaa! Sateen pelossa kentällä on tänään hiljaista joten Klubitalon puolella keskitytäänkin ravintolan tuotetestaukseen ja uusien työntekijöiden perehdytykseen. Paikalla ollaan klo 12-17.
Lauantaina järjestettävään Suomen Golftalon välineiden testauspäivään on vielä muutamia aikoja vapaan henkilökohtaiseen mailojen testaukseen, ja toki päivän aikana apua ja neuvoja alan asiantuntijoilta saa myös ilman varattua aikaa. Lue lisää päivän ohjelmasta eilisestä uutisesta: Suomen Golftalo la 14.5., ja tule paikalle lauantaina!

Päivän kuvaksi valikoitui otos toissapäivältä jolloin vietettiin valtakunnalista Unelmien liikuntapäivää. Täällä Ypäjällä koululaiset liikkuvat koulupäivän aikana tarvittaessa koulun Jopoilla, ja niin tänne meillekin golfkentälle jonne matkaa keskustasta on pari kilometriä. Ekologista, liikunnallista ja tyylikästä, kiva kun kävitte 😊

Hyvää J.V. Snelmannin päivää!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)