Hip hei ja hyvää torstai aamua!

Tänään jatkuu par-3 kentällä pelattava Extra Tour -kilpailu jossa eilen tehtiinkin varsin hienoja tuloksia! Kisassa on kaksi sarjaa joten vaikka pelimuotona on lyöntipeli scratch, voi kisaan osallistua aloittevampikin golfari! Tutustu sääntöihin tästä ja tule mukaan!

Golfkentällä ja Klubitalolla valmistellaan jo tulevaa viikonloppua jonka hilpeä ohjelma tarjoaa viihdykettä sekä golfareille että myös muulle yleisölle. Perjantai iltaamme ilostuttaa sketsejä ja musiikkia yhdistävä Kesäillan Farssi johon liput on jo etukäteen loppuun myyty.  Teemaan virittäydytään myös tarjoilujen osalta, mm. Farssiburgeria pääsee masitelemaan tietomme mukaan jo tänään torstaina.

Tapahtumapäivänä eli perjantaina keittiö palvelee erityisesti tapahtumaan räätälöidyllä listalla ja  ruokatilaukset tulee tehdä poikkeuksellisesti viimeistään klo 17:30! Juomaa ja pienempää purtavaa saa toki iltaan saakka.

Lauantaina kisaillaan ensin Long Drink Openin ja sen jälkeen vielä Freestyle Golfin merkeissä. Ilmoittautua ehtii perjantaihin klo 12 mennessä ja aikataulu on laadittu siten että innokkaimmat ennättävät mainiosti osallistua molempiin mittelöihin.

Sunnuntai meneekin sitten ilman kummempia tapahtumia, Klubitalolla tarjoillaan sunnuntaisoppaa ja sää suosii myös silloin joten miten olisi leppoisa golfkierros mukavassa seurassa?

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)