Huomenta päivää!

Tänään riittää kentällä tohinaa aamusta iltaan! Vuorossa on siis Future Tour Länsi toinen osakilpailu. Future Tour on matalan kynnyksen kilpailukiertue, jossa lapset ja nuoret pääsevät harjoittelemaan kilpailutilanteista tulevia koitoksiaan varten. Kiertue on tarkoitettu 8-16 vuotiaille tytöille ja pojille, Pelaajat kilpailevat eri sarjoissa, jotka määrittyvät iän ja tasoituksen mukaan.

Sarjat ovat seuraavat;

Easy 18 reikää. 8-16 vuotiaille tytöille ja pojille, joiden tasoitus on 26,5 tai suurempi. Pelimuotona pistebogey hcp, joka pelataan lyhennetyiltä easy-tiimerkeiltä.

Easy 9 reikää. 8-16 vuotiaille tytöille ja pojille, joiden tasoitus on 26,5 tai suurempi. Pelimuotona pistebogey hcp ja pelataan vain 9 reikää lyhennetyiltä easy-tiimerkeiltä.

Tytöt 12v Sarja on tarkoitettu 8-12 vuotiaille tytöille, joiden tasoitus on 36 tai pienempi. Pelimuotona 18 reikää puhdasta lyöntipeliä ilman tasoituksia.

Tytöt 16v Sarja on tarkoitettu 8-16 vuotiaille tytöille, joiden tasoitus on 36 tai pienempi. Pelimuotona 18 reikää puhdasta lyöntipeliä ilman tasoituksia.

Pojat 12v Sarja on tarkoitettu 8-12 vuotiaille pojille, joiden tasoitus on 36 tai pienempi. Pelimuotona 18 reikää puhdasta lyöntipeliä ilman tasoituksia.

Pojat 16v Sarja on tarkoitettu 8-16 vuotiaille pojille, joiden tasoitus on 36 tai pienepi. Pelimuotona 18 reikää puhdasta lyöntipeliä ilman tasoituksia.

Kilpailun lähdöt alkavat kello 08:30 ja kestävät aina tuonne 12:40 asti. Ajanvaraus avautuu normaalisti kello 13:30 eteenpäin, jonka jälkeen ajat ovat normaalisti varattavissa, joten kyllä tänään pelaamaan pääsee! 🙂

Kilpailun lähtöjä ja tuloksia pääsee seurailemaan livenä täältä.

Töissä tänään vaikka ja ketä, Rami, Hanna, Sini, Pauliina ja Moona. Lisäksi kilpailuun on saatu talkoolaisia hommiin!

dav

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)