Valitettavan sateiselta näyttää tämän päivän ennuste. Vaikka näin aamutuimaan taivas on sininen ja miellään sen pitäisi poutaisena ihan koko päivän.

Huonon ennusteen vuoksi klubi palvelee tänään säävarauksella, mutta toimisto päivystää puhelimen ja sähköpostin äärellä tietysti säistä huolimatta.

Tänään päättyy ilmoittautuminen sunnuntain Makulihan Kinkku Irish Greensomeen klo 16.00. Nyt siis paria kainaloon ja nimiä ilmoittautumislistalle. Kisamaksu on edullinen 6 euroa / hlö ja green feekin tarjoushintaan 25 eurolla. Kinkkuja jaetaan suoraan 10 % suhteessa pelaajamäärän mukaan, esim. 30 paria (60 pelaajaa) = 3 parhaalle parille palkinnot (6 kinkkua).

Päivän ilouutinen (eiliseltä) on tässä alla. Riku Mattila vetäisi maailmanluokan rundin Kultarannassa pelaten kentän alle 60 lyönnillä. Tämä lupaa hyvää tänään alkaneeseen Finnish Tourin Finaaliin, jossa Riku starttasi aamulla ensimmäiselle kierrokselle. Täältä kisan livescoringiin: http://www.finnishtour.fi/kilpailut/?language=1035#/competition/962009/leaderboard/1055362

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)