Tämän päivän aamu-uutinen käytetään erittäin tärkeän asian huomioimiseen, eli greenihaarukan käyttöön kentällä.

Viimeisen parin viikon aikana greeneillä on näkynyt ihan luvattoman paljon korjaamattomia alastulojälkiä. Tämä on hämmentävä asia mielestäni edes joutua mainitsemaan, kun kyse on kuitenkin kaikkien meidän pelimukavuudesta ja yhteisistä viheriöistä. Miksi pilata greenien upeaa kevätkuntoa omalla välinpitämättömyydellä.

Näin ollen kannustan nyt jokaista ottamaan pienen niskalenkin itsestään ja skarppaamaan asian suhteen, vaikka joukossa on myös paljon pelaajia, jotka jäljet tunnollisesti muistaa korjata. Jos omaa jälkeä ei ole tai löydy, niin tällöin voi korjata yhden tai useamman muun jäljen viheriöltä. Näin tulee toimittua yhteiseen hyvään ja pidettyä huolta greeneistä kollektiivisesti.

Ravintolan puolella toimii edelleen greenihaarukka-alennus ravintolatuotteista, joka on tänä vuonna annettu seuran omille pelaajille automaattisesti myös greenihaarukkaa näyttämättä. Nyt kuitenkin herättelynä suoritamme loppuviikon aikana greenihaarukkaratsian, jolloin sitä kysytään niin toimiston kuin ravintolan puolellakin kaikilta pelaajilta.

-Hanna

Alla vielä ohjeistus oikeaoppiseen alastulojälkien korjaamiseen:

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)