LoG Scramble Tourin 2. osakilpailu on vuorossa lauantaina ja ilmoittautumisaikaa on perjantaihin klo 12 saakka! Osakilpailu käydään yhteistyössä paikallisen Ravintola Karrinpuomin kanssa. Pääpalkintona kokonaiskilpailun voittajapari palkitaan 300 € lahjakortilla Forssan Giganttiin! Vielä ehditte hyvin mukaan kilpailuun, vaikka ensimmäinen osakilpailu olisikin jäänyt välistä. LoG Scramble Tourissa on yhteensä 4 osakilpailua kesän aikana ja kokonaiskilpailun yhteistulokseen otetaan huomioon kolmen parhaan osakilpailun yhteenlaskettu pistebogeytulos. Peliparia ei voi vaihtaa kesken tourin. Täältä pääset lukeen LoG Srcamble Tourin säännöt.

Viikonloppuna (17-19.7.) on myös luvassa grippien vaihtoa, sillä MR Progripsin Mikko Raula on paikalla perjantaina klo 12-20 ja lauantaista sunnuntaihin klo 9-20. Lisätietoja ja hinnaston löydät MR Progripsin kotisivuilta.

Tänään kentällä ei ole mitään erikoistapahtumia ja ajanvarauksesta löytyy vielä satunnaisesti vapaita aikoja. Sää näyttäisi tänäänkin olevan erittäin hyvä iltaan asti, joten vihdoin saa pelailla rauhassa ilman pelkoa sateesta. Kentällä tälle päivälle on luvassa greenien lannoitusta.

Muistutuksena vielä tarjoushintamme: jäsenet 35 €/18 r. & 25 €/9 r. ja vieraspelaajat 40 €/18 r. & 30 €/9 r. Aamu- ja iltalähdöt green fee -5 € (ennen 9:00 & 17:30 jälkeen). SGS-kortilla pelikierros kustantaa 20 €, max 6 hlö päivässä.

Tänään klubilla Pale, Ida, Anna ja Vilma. Tervetuloa! 🙂

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)