Huomenia Klubitalolta!

Tulevana viikonloppuna pelattavat Seuran Metaruuskilpailut ovat aiheuttaneet keskustelua ja sääntötulkintoja on tehty suuntaan jos toiseenkin.
Merkittävin kysymys on liittynyt veteraanien sarjaan jossa eriäviä mielipiteitä on noussut siitä, miltä tiiltä kyseinen sarja pelataan.
Veteraanien sarjassa klubitii on keltainen ja siltä siis pelataan.
Kilpailun säännöt kokonaisuudessaan löytyvät Loimijoki Golfin nettisivuilta.
On hyvä että seuran jäsenistö on kiinnostunut yhteisistä asioista ja haluaa vaikuttaa niihin. Kilpailujen sääntöihin liittyvissä kysymyksissä, toiveissa, palautteissa ja muissakin asioissa oikea osoite on kilpailutoimikunnan edustajana toimiva Petri Välimäki. Myös kritiikki on tervetullutta, etenkin ratkaisuehdotusten kera. Ja jotta “rikkinäinen puhelin” tapauksilta vältyttäisiin, toivotaan yhteydenotot kirjallisina sähköpostiin; valimaki.pak@gmail.com.
Pahoittelut aiheen tiimoilta tulleista eriävistä tiedoista, nyt keskitytään tulevaan kilpailuun, menestystä kaikille!

Sitten muihin aiheisiin.
Elokuu tuo tullessaan alkavan uuden kouluvuoden ja sen myötä saamme kentälle myös opiskelijaryhmiä tutustumaan golfiin osana koulujen liikunnan opetusta. Tiedossa on lukioryhmiä ainakin Forssasta, Somerolta ja Pöytyältä. Lisäksi olemme mukana lähikuntien alakoululaisten liikuntapassikampanjassa jossa pikkukoululaiset keräävät leimoja passeihin kokeilemalla uusia liikuntalajeja. Nämä ovat aina mukavia vierailuja joita mielellämme toivotamme tervetulleiksi lisääkin!

Sääennuste lupaa kivaa keliä, vielä ei illat ole liian hämäriä vaan kentälle ehtii työpäivän jälkeenkin nauttimaan loppukesän mahdollisesti aurinkoisestakin illasta, nähdään kentällä!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)