Tänään ennustetun myrskyn pitäisi yltää myös tänne Ypäjälle! Vaikuttaa onneksi siltä, että pahimpaan myrskyn silmään emme osu, mutta sateinen ja tuulinen sää ei silti kentälle houkuta, joten Klubitalokin on tämän päivän suljettuna. Huomiseksi taivas kuitenkin kirkastunee ja tuuli tyyntyy, joten sitten nähdään taas golfin parissa.

Kauden aikana kentälle unohtuu yksi jos toinenkin maila, jotka useimmiten ennemmin tai myöhemmin palautuvat joko toisten pelaajien tai kenttähenkilökunnan toimesta klubille. Muutamaa kateissa olevaa mailaa tänne vielä kaivattaisiin, eli jos bägiisi on jäänyt ylimääräinen kentältä löytynyt Pingin rauta 9, tai Pingin g 410 puu 3, niin jätä tähän toimistolle kun tulet seuraavan kerran kentälle. Ja vastaavasti, jos huomaat hukanneesi mailan kentälle kauden aikana, niin tarkista löytyisikö se meidän löytömailojen joukosta.

Viikonloppuna käynnistyy suositut Makulihan Kinkkukisat, eli  seuraavat viisi lauantaita kilpaillaan joulukinkuista, joilla kunkin kisan parhaimmisto palkitaan. Lauantain Kinkku Scrambleen ennättää ilmoittautua vielä huomiseen, eli perjantaihin klo 12.00 saakka, lähtölistat julkaistaan sitten heti puolen päivän jälkeen.

Syksyistä päivänjatkoa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)