Huomenta, Tai pitäisikö sanoa maratoonareille jo hyvää päivää. Huhheijjaa kun on niin hienoa golfporukkaa! Aamulla klo 04.00 Hanna oli lähettämässä 9 kisaajaa golfmaratoonille. 1,5 kierrosta taitaa olla kaikilla nyt takana ja 2,5 kierrosta on vielä jäljellä. Tsemmpiä! Twitteristä löytyy ajankohtaisimmat päivitykset kentältä. Juhannus kolkuttelee jo ovella ja kelithän on ihan normaalit suomen suven kesäkelit. Keskikesän juhlaa voi viettää myöskin golfkentällä ja nimenomaan Loimijoen golfkentällä (tai terassilla). Ajanvaraus on auki normaalisti NexGolfin kautta ja myöskin puhelinlinjat toimivat. Alta löydät Juhannusviikonlopun aikataulut ja kisat: – Perjantaina Juhannusaattona palvelemme niin pitkään kuin asiakkaita riittää. Poikkeuksellisesti Open Rangea ei Juhannuksen vuoksi tällä viikolla pidetä. – Lauantaina Juhannuspäivänä kenttä avoinna normaalisti klo 8-20 – Sunnuntaina pelataan perinteinen Juhannus-Scramble klo 9.00 alkaen. Ilmoittautumiset torstaihin klo 16.00 mennessä. MUISTA ETTÄ ILMOITTAUDUT MUKAAN JUHANNUS-SCRAMBLEEN TÄNÄÄN KLO 16 MENNESSÄ! Tänään starttaa myös 115:tta kertaa pelattava Yhdysvaltain avoin golfturnaus US Open. Turnaus kuuluu osaksi maailman arvostetuinta golfkiertuetta PGA Touria. Ensimmäisen kerran vuonna 1895 pelatun US Openin tämän vuoden voittaja ratkotaan Yhdysvaltain pääkaupungin Washingtonin University Placessa. Tästä linkistä pääset tutustumaan GoGolfin katseluvinkkeihin. Nimittäin aikaerohan suomeen on kymmenen tuntia taaksepäin. Sääennusteet tälle päivälle on hieman epävakaat, mutta sateettomiakin hetkiä pitäisi löytyä. Mikäli ennustuksiin ei ole uskomista niin täsmätietoa voi kysellä soittamalla caddiemasterilta. Peliajat varattavissa NexGolfista ja soittelemalla toimistolle. Töissä tänään Henna, Rami, Suski ja Sini  

Wholesale Cheap Jerseys From China

Its PEG (price to earnings/growth) is at 1. The year before that.
” Auer said, Ont. said Netessine. It my boyfriend birthday in couple of weeks and I wanted to rent him a car for a week. full size luxury sedan. As a result. is a different type of campaign. Dr. combined his expertise in automotive design and his enthusiasm for racing into a company that would go on to produce world renowned exhaust systems. tugging on metal ropes to move cheap jerseys china and manipulate a fiery series of circles.
SourMelon. However. You can use a small car for as little as $6 and hour and up to $12 for a larger one. Happens quick against a team like that.3 points and 5. For today.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)