Vielä on huomiseen perjantaihin klo 12 saakka aikaa ilmoittautua kaikille avoimeen Juhannus-Scrambleen. Sunnuntaina pelattava parikilpailu alkaa klo 9 ja palkintoina on Makulihan tarjoamia tuotepalkintoja, jotka jaetaan kolmelle parhaalle parille! Ilmoittaudu NexGolfissa tai caddiemasterille puh. 050 590 2470 tai caddiemaster@loimijokigolf.fi tai kotisivujen chat-palvelussa! 🙂

Lomailuvinkki kotimaan matkailijoille, jotka unelmoivat lomastaan meren äärellä! Hotelli ja Ravintola Sandvik sijaitsee Pensarin saaren eteläisimmässä kärjessä. Pensarissa on saariston koskematon luonto ja rauha ovat helposti ulottuvillasi. Voit saunoa ja rentoutua rauhallisella merenrannalla ja samalla nauttia ravintolan herkullisesta ruoasta. Valitse sinulle sopivin majoitusmuoto tai ole yhteydessä Sanvikiin, niin he suunnittelevat juuri sinulle sopivan lomakokonaisuuden!

Klubiravintolassa on loppuviikosta tarjolla Ravintola Sandvikin saaristolaisherkkuja! Myöskin ajanvaraus alkaa hyvää vauhtia täyttymään viikonlopulle, joten kannattaa pikaisesti varata aika! Vielä kesäkuu mennään tarjoushinnoilla eli green fee jäsenille 35 €/25 € ja vieraspelaajille 40 €/30 €. Loimijoki Golfin junnupelaajat 15 €/10 € ja vieraat junnupelaajat 20 €/15 €.

Tänään klubilla Pale, Ida ja Vilma. Tervetuloa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)