Ypäjällä aamu valkenee eilisen sateen ja ukkosen jälkeen utuisena ja lämpimänä. Tiedossa on aurinkoinen golfpäivä ja ohjelmassa senioriliigan ottelu jossa joukkueemme saa vastaansa naapurikenttämme, Alastaro Golfin joukkueen. Luvassa on tiukkaa kilpailua mutta varmasti myös mukavaa yhdessä oloa, kumpi voittaa, se selviää iltapäivän puolella!

Loppukesä ja alkava syksy on monilla uuden harrastuksen aloittamisen aikaa. Tulevana lauantaina, 20.8.,  on mahdollista päästä mukaan myös golfin maailmaan osallistumalla tehokkaalle Päivässä golfariksi -kurssille josta saa hyvä startin uuteen harrastukseen jota ehtii säiden suosiessa harjoitella vielä parin kuukauden ajan täällä meidänkin kentällä. Vinkatkaapa siis tutuille jotka vielä harkitsevat lajin aloittamista!

Muistuttelemme myös lähestyvästä Seuran Mestaruuskilpailusta joka pelataan ensi viikonloppuna, ilmoittautumiset viim. pe klo 12! Mukaan ovat tervetulleita kaikki seuramme jäsenet, kisa alkaa aamiaisella lauantaina ja kahden osakilpailun jälkeen sunnuntaina päättyy ruokailuun ja palkintojenjakoon. Tänä vuonna päästään mestaruudesta kilpailemaan myös lähipelin osalta uudella kentällä, mukaan tähän ovat tervetulleita niin ikään kaikki seuran jäsenet, osallistuminen ei edellytä osallistumista isolla kentällä pelattavaan mestaruuteen. Näin ollen ajanpuutekaan ei asetu esteeksi kun kisakierrokselle jonka voi suorittaa ajan varaamalla mihin aikaan viikonloppua tahansa, sunnuntaina klo 15 mennessä!
Eli laittakaa ilmoittautumisia tulemaan meille päin niin saadaan hyvät kisat viikonlopulle!

Ypäjällä valmistaudutaan jo loppuviikon tapahtumaan, eli Pertun Päiviin ja Ypäjän Yöhön joita vietetään 19.-21.8., ohjelmaa löytyy pitkin viikonloppua ja yötä myöten, ja tervetulleita ovat varmasti myös paikkakunnalle saapuvat golfarit! Kerromme tapahtumista lisää loppu viikon aikana, ohjelmaan pääsee tutustumaan tästä!

Helteistä elokuun torstaita!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)