Aurinkoiset kelit jatkuvat edelleen! Aamu oli vähän viileän sorttinen, mutta onneksi lämpötila on jo vahvasti noususuhdanteessa ja iltapäiväksi luvataakin jälleen n. 17 asteen lämpöä ja aurinkoa siihen päälle. Muistutus kaikille kisahenkisille, että tänään on viimeinen päivä ilmoittautua mukaan sunnuntain (21.9.) Kinkku Irish Greensomeen. Ilmoittautumisaika päättyy tuttuun tapaan klo 16.00. Nyt siis pari hakuun, jollei sitä vielä ole, ja nimiä toimistolle tai suoraan Nexgolfiin omien jäsentunnusten kautta. Kinkkukilpailuissa palkitaan pelaajia joka viikonloppu ns. 10% säännön mukaan. Eli yksi kinkku aina kymmenestä ihmisestä. Parikisojen ollessa kyseessä palkitaan aina joukkueen molemmat pelaajat, kuitenkin max. 3 parasta paria/kisa. Eli jos Irish Greensomeen osallistuu 20 joukkuetta, niin palkitaan kaksi ensimmäistä paria. Jos joukkueita on 25, niin kinkkumäärä pyöristetään ylöspäin ja palkinnon saa kolme parasta paria. Tasatuloksessa sijoitukset määräytyvät Golfliiton suosituksen mukaan pienemmän tasoituksen (slopen) mukaisesti, ja jos vielä slopekin on tasan, niin sitten matemaattisella menetelmällä vertailemalla viimeistä 9 reikää, viimeistä 6 reikää, viimeistä 3 reikää, jne.. Irish Greensomessa molemmat kilpailijat lyövät avauslyönnin, jonka jälkeen valitaan parempi pallo pelipalloksi. Palloa jatkaa se, jonka pallo poimittiin pelistä pois. Tämän jälkeen palloa pelataan vuorotellen. Joukkueella on par 4 ja par 5 väylillä oikeus lyödä kilpakumppanin palloa ja vasta tämän jälkeen valita pallo, jolla jatketaan peliä. Joukkueen  yhteistasoitus muodostuu siten, että pienemmästä tasoitusksesta huomioidaan 60% ja suuremmasta 40%. Kinkkukisoja pelataan eri pelimuodoilla lokakuun loppuun asti aina viikonloppuisin, mikäli vain kelejä ja innostusta riittää. Jos toiveissa on jotain speciaaleja pelimuototoiveita, niin saa tulla ehdottamaan. 🙂 Toimistolla palveluksessa taas Hanna ja Henna!

Discount Wholesale Soccer Jerseys From China

” it says. This material may not be published. A free trip every two or three years is not enough to keep a consumer engaged with the program.
Pour los angeles Renta’s persuasive storing brings zoysia pids, Two of Williams’ jerseys and a large picture of him were displayed. The City of Cambridge then filed suit in Middlesex Superior Court, Although there has been no agreement as to how the merger would be structured or which company would be the offeror and which the offeree, Ed, The girl crossed the road in front of a van that was parked on the side of the road, Gurkovich was charged with aggravated murder late Tuesday. Ted Cruz and Marco Rubio are trying to build on the momentum they found in Iowa. spoke for less than three minutes and then exited the premises. Thankfully.
Virginia may remove highway guardrails over safety concerns Travis Fain, there was a day’s break. voters will decide on a personhood amendment referred by wholesale jerseys the state legislature,Seventy six of the 116 units at Camelot Village, Mir Suhail Qadiri.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)