Golfkausi on lähtenyt mukavasti käyntiin ja Klubin piha-alueella sekä harjoitusalueella käynnissä olevat projektit etenevät ja ovat kesäsesongin aikaan valmiita tai ainakin etenevät suunnitelman mukaisessa aikataulussa.

Tallin päädyssä olevan katoksen alle rakentuu asiakkaiden käyttöön tuleva jätteiden lajittelupiste johon on helppo lajitella niin muovi kuin laipullot sekä tölkit ja kentältä mukana kulkeva sekajäte. Pohja laatoitetaan Scanwas -keinokivilaatoilla jotka valmistuvat jätteenpolton sivutuotteena. Samaa laattaa tullaan käyttämään myös rangella lyöntimattojen alla. Projektit toteutetaan yhteistyössä pitkäaikaisen yhteistyökumppanimme LHJ-Groupin kanssa.

Range-alueen vierelle valmistuu uusi harjoitusbunkkeri joka on reunoja vaille valmis mutta sen käyttö on mahdollista jo nyt. Alueen remontti etenee kesän aikana lyöntitasanne kerrallaan siten että aina osa rangesta on pelaajien käytössä. Uuden puttiviheriön kylvö tapahtuu näinä päivinä ja siellä on käynnissä myös sadettimien asennusta. Vanha puttiviheriö on käytössä niin kauan kunnes uusi saadaan käyttöön.

Peliaikoja on vapaana pitkin päivää ja säätilan pitäisi pysytellä poutaisena joten tervetuloa kentälle!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)