Sataa sataa ropisee.. ikäväksemme joudumme jälleen kertomaan, että ilmeisesti tänäänkin tiedossa on sadepäivä. Taivas näyttää harmaalta, ja ennusteet lupaavat vettä pitkin päivää, mutta huomiselle tilanteen pitäisi olla jo parempi, ja luvassa silloin taas vihdoin poutaa! Onneksi kuluneen kesän aikana olemme kuitenkin saaneet nauttia pääosin hienoista kesäsäistä, ja eihän tässä kausi vielä ole päätöksessä, joten varmasti luvassa on hienoja pelipäiviä myös tuleville viikoille. Tänään kuitenkin lienee parempi pidellä sadetta sisätiloissa, joten myös myös Klubitalo pidetään kiinni mikäli ajanvaraus näyttää tyhjää. Joka tapauksessa meidät tavoittaa puhelimella; 050 590 24 70. Kenttä on märkä, mutta silti pelikunnossa.

Elokuun puoliväli tarkoittaa monilla paluuta arjen askareisiin. Kesälomat on pidetty, ja lapset palaavat kouluun. Päivittäin aikaa kuluu myös siirtymiin työpaikan, koulujen ja harrastusten välillä. Täällä Ypäjällä suurin osa peruspalveluista sijaitsee lähellä, tai korkeintaan puolen tunnin ajomatkan päässä. Harrastusmahdollisuuksia riittää golfin ja ratsastuksen ohella monipuolisesti myös monissa muissa liikuntalajeissa. Kasvaneet etätyömahdollisuudet ovatkin luoneet monille uusia mahdollisuuksia miettiä elämäänsä myös harrastusmahdollisuudet edellä. Ja entäpä jos kauniista maisemista voisikin nauttia heti kotiovelta? Ypäjän kunnalla on myynnissä lukuisia kiinnostavia tonttivaihtoehtoja oman talon rakentamista suunnitteleville lisäksi kannattaa käydä tutustumassa myös  keskustan välittömään läheisyyteen, liikenneympyrästä golfkentän suuntaan sijoittuvaan Honkalan alueeseen.

Tulevana viikonloppuna pelattavaan Seuran Mestaruuskilpailuun ehtii ilmoittautua mukaan vielä huomiseen puoleen päivään saakka, muistakaa myös avoin Pistebogey hcp -sarja johon mukaan voi lähteä myös ilman osallistumista  Lyöntipeli sarjoihin!

Päivän kuvaksi päätimme ottaa vähän tätä aamua kesäisempää tunnelmaa, mukavaa torstaita kaikille!

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)