Jäikö syksyn Kinkkukisakauden loppuminen yllättävän lyhyeen harmittamaan sinuakin?
No niin se vähän harmitti meitäkin ja sen johdosta päätettiin järjestää vielä mahdollisuus pelastaa suvun joulupöytä Metsärannan herkullisella joulukinkulla, jos ei golfaten, niin valokuvaustaidolla ja hyvällä arpaonnella!

– Lähetä meille ottamasi kiva kuva Loimijoki Golfin kentältä. Jokainen kuvan lähettänyt osallistuu Metsärannan joulukinkun arvontaan.

– Tuplaa mahdollisuutesi voittoon ja ansaitse kaksi arpalippua; lisää mukaan sopiva kuvateksti (mitä golfmuistoja kuva tuo / terveiset muille golfareille / lisätietoa kuvasta?)

– Kilpailuun osallistumisaikaa on sunnuntaihin 12.11. saakka, arvonta suoritetaan maanantaina 13.11. ja kinkku on noudettavissa Klubitalolta sovitusti joulukuun alkuun saakka.

– Kuvia julkaistaan Loimijoki Golfin some-kanavissa sekä nettisivuilla joulukalenterin tavoin ja jos kuvien määrä ylittää reilusti joulukalenterin luukkujen määrän, nähdään niitä myös tammikuulla piristämässä talvipäiviä.

– Kuvia voi lähettää eri median välineillä, sähköpostiin; caddiemaster@loimijokigolf.fi tai pauliina.pontinen@loimijokigolf.fi tai Pauliinan puhelimeen WhatsApp / tekstiviesti numeroon 050 590 24 79.

Kuvaterveisiänne odotellen!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)