Aurinkoinen sää suosii tänäänkin, seuraamme säätiedotuksia tiiviisti, ja mikäli tuleviin aamuihin luvataan lämmintä, avaamme ajanvaraukseen myös aikaisempia lähtöjä jo ennen klo 10.
Näin kauden alussa on hyvä taas kerrata käytäntöjä, joiden avulla pelaaminen ja samaan aikaan kentällä tapahtuvat huoltotyöt etenevät turvallisesti ja sujuvasti. Tällä viikolla kentällä suoritetaan lannoitusruiskutuksia aamupäivisin.

Kenttähenkilökunalla on kentällä etuoikeus. He huomioivat pelaajia, joten kun he näkevät pelaajan tulleen lyöntipaikalle, he joko siirtyvät väylältä kauemmas tai jos parhaillaan meneillä oleva tehtävä on aivan juuri valmis, he suorittavat sen loppuun ja väistävät viipymättä.

Kun tullessasi lyöntipaikalle huomaat kenttähenkilökunnan liikkuvan väylällä, toimi seuraavasti.
– Voit alkaa valmistautua lyöntiäsi varten, jotta olet valmiina  heti kun kenttähenkilökunta antaa sinulle siihen luvan nostamalla kätensä ylös.
– Kuittaa heidän merkkinsä huomatuksi samoin nostamalla kätesi, ja voit turvallisesti jatkaa peliä.

Näiden helppojen käsimerkkien käyttö varmistaa sekä sujuvan pelaamisen että kenttähenkilökunnan työskentelyn. Kun yhteinen merkkikieli on kaikkien käytössä, vältytään turhalta odottelulta ja myös mahdollisilta vaaratilanteilta.

Mukavaa pelipäivää, take away -kahvila on avoinna tänään 17:00 saakka, tervetuloa!

23042020

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)