Tänään meillä on ohjelmassa kentän slouppaus, eli kentän tarkistusmittaus, jossa Golfliiton slouppausryhmä käy läpi kentän mittoja ja muita pelaamista vaikeuttavia ja helpottavia seikkoja. Vaikuttavia asioita ovat mm. väylien pituudet ja leveydet, vesi- ja hiekkaesteiden määrät, kentällä oleva puusto ja metsät sekä viheriöiden muodot. Tuloksen perusteella määritellään kentän vaikeusaste, ja sen mukaan kenttäkohtaisesti määräytyvä pelaajien slope.
Slouppausryhmä lähti liikkeelle heti aamu varhain, ja mukana myös kentän ja seuran edustajina Petrit, Prusila ja Välimäki.
Kaunis aurinkoinen sää suosii meitä tänäänkin, aamulla lämpömittari näytti varsin viileitä lukemia, mutta päivän edetessä lämpötila kohoaa, ja luvassa on oikein suotuisa pelisää.
Tulevana lauantaina pelataan LoG Scramble Tourin 3. osakilpailu, johon ovat tervetulleita myös muut kuin oman seuramme jäsenet, eikä osallistuminen edellytä myöskään osallistumista tourin aiempiin tai tuleviin osakilpailuihin. Tällä kertaa kilpailun yhteistyökumppanina toimiin Exoteriko, ja palkintoina on luvassa lahjakortteja meidän Proshopiin! Ilmoittautua ehtii vielä huomiseen, eli perjantaihin klo 12 mennessä.
Tervetuloa mukaan kilpailuun tai pelaamaan golfia ihan muuten vaan!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)