Valtakunnallinen suurtapahtuma, Forssan Pilvenmäellä tulevana viikonloppuna järjestettävä Kuninkuusravit, starttaa osaltamme tänään pelattavan Kuninkuusravi Golf -kilpailun merkeissä.
Ohjelma “pääkallon paikalla” Forssassa alkaa myös tänään Hevosalan Areena -keskustelutilaisuudella jossa huippu mielenkiintoinen ja monipuolinen joukko keskustelijoita avaa uusia näkökohtia hevosista, hevosihmisistä ja alan yhteiskunnallisesta vaikuttavuudesta sekä alueellisella että globaalilla tasolla. Täällä Ypäjällä nämä teemat ovatkin tuttuja ja näkyvät arjessa monin tavoin, suomen hevospitäjässä kun ollaan. Aiheeseen liittyen vinkkaammekin tänään Ypäjälle saapuvia poikkeamaan myös Hevosopiston kautta jossa niin ikään aloitetaan Kuninkuusraveja monipuolisen ohjelman merkeissä mm. Hevosurheilumuseolla ja opastetuilla kierroksilla historiallisella Siitotlanmäellä, lue lisää; tästä.

Muille kuin kisaan osallistuville golfareille aikoja pelikieroksille löytyy heti aamusta sekä illasta kilpalun jälkeen.  9-reiän kierroksille on mahdollista lähteä myös aamupäivälle ennen kilpailun yhteislähtöä.
Hyvä vaihtoehto voisikin olla myös lähipeliharjoittelu uudella kentällä, tai jos frisbeegolf on vielä kokeilematta niin myös siihen voisi olla hyvä mahdollisuus tutustua juuri tänään?

Loppuviikosta ohjelmassa on sekä treenejä että kilpailuja. Perjantaina naiset treenaavat uudella kentällä Matin johdolla klo 16-18, mukaan ehtii vielä ilmoittautua! Viikonloppuna kilpaillaan sekä Auranmaan NKK:n että Marttilan mestaruuksissa mutta kentälle mahtuvat myös muut kuin kisailijat!

Kunkkaritorstaita kaikille!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)