Aurinkoiset terveiset Loimijoki golfista!

Onpa hieno aamu täällä Ypäjällä. Nyt jos koskaan kannattaa tulla pelaamaan. On aurinkoa, lämpöä, vain pientä tuulenvirettä ja kenttä mainiossa kunnossa!

Virallinen kiitä kentänhoitajaa – päivä taisi olla jo pari viikkoa sitten, mutta tänäänkin he ovat kiitoksensa ansainneet. Viheriöt ovat tasaisessa kunnossa, väylillä ei pallon siirtämiseen ole juurikaan tarvetta, kulkuväylille on levitetty mursketta ja ojituksia on tehty, raffit ovat riittävän lyhyeksi leikatut. Kentänhoitajat pyrkivät tarjoamaan meille golffareille mahdollisimman hyvät peliolosuhteet ympäri kauden, joten mikäs on meidän pelaajien pelaillessa. Vielä, kun me golffaajat muistaisimme korjata omat lyöntijälkemme niin viheriöillä kuin väylilläkin!

Draiveri – rauta7 – wedge vai sittenkin hybridi – rauta8 – putteri? 3-mailan kinkkukisa käydään lauantaina 30.9. Viimeinen ilmoittautumispäivä on huomenna perjantaina klo 12:een mennessä. Tänään on hyvä hetki tulla testailemaan, mikä mailakombo toimii sinulla parhaiten ja huomenna puttiperjantaina on sitten aika laittaa putti kuntoon kisaa varten. Sitten vaan rohkeasti ilmoittautumaan kisaan mukaan!

Toivottavasti nähdään kentällä tänään!

 

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)