Aurinkoista ja vilkasta LHJ Groupin kisapäivää Loimijoki golfista arvon golfkansa!

Upean aurinkoinen ja lämmin aamu Ypäjällä on käynnistynyt yhteistyökumppanimme LHJ Groupin kutsuvieraskilpailun merkeissä. Klubi täyttyi iloisista golffareista ja tasainen puheensorina täytti klubin ja klubin terassin. Klo 10 startattiin matkaan yhteislähdöllä. Mahtavaa saada taas vieraaksemme LHJ Groupin porukka jo perinteiseksi muodostuneen kutsuvieraskilpailun saralla!

Alkuviikon ukkosmyrskyt tekivät hiukan tuhojaan myös meillä klubitalolla. Tästä johtuen keittiömme toimii suppeammalla linjalla vielä hetken aikaa , kunnes vauriot on saatu korjattua. Grillituotteita ei tällä hetkellä pystytä valmistamaan, mutta paninit, sämpylät, pasteijat, wrapit yms vievät nälän mennessään! Ja jälkkäriksi Isontuvan herkullisia jäätelöitä, joita saimme uusia makuja. Tervetuloa maistelemaan!

Lauantaina 1.7 olisi tarkoitus kisailla seuran naisten ja miesten kesken. Kilpailuun kaivataan lisää osallistujia, jotta saadaan se toteutettua. Ilmoittaudu mukaan huomiseen perjantaihin klo 12 mennessä caddiemasterille tai netin kautta. Mikäli osallistujia ei saada tarpeeksi, kisa joudutaan perumaan.

Saimme lisäpäivän suositulle Päivässä golffariksi-alkeiskurssillemme! Lisäpäivä on 8.7 ja voit ilmoittautua mukaan vaikka heti laittamalla sähköpostia tai soittamalla meille.

Vapaita peliaikoja löytyy iltapäivälle, tervetuloa pelaamaan. Nähdään klubilla!

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)