Poutaisempaa huomenta ja golfpäivää Klubitalolta!

Eilinen tilannearvio säätilan kehityksestä ei mennyt aivan nappiin, toki ehdottomasti positiivinen yllätys olikin varmaksi ennustetun sateen peruuntuminen. Tarkoituksemme ei ollut olla tavoittamattomissa vaikka Klubitalo olikin sateen uhan takia iltapäivällä suljettu. Tarkistamme jatkoa varten caddiemasterin puhelimen asetukset siten että numero tavoittaa päiväsaikaan vaikka emme paikalla olisikaan jotta tilanne ei toistu, pahoittelut tästä.

Joka tapauksessa, tänään ollaan taas paikalla, sateen uhka on vähäisempi ja varauskalenterin mukaan samaa mieltä on myös useampi pelaaja joten tervetuloa!

Muistutus myös tulevista Päivässä golfariksi -alkeiskursseista, eli vielä elokuussa ennättää uuden harrastuksen pariin! Su 13.8. ja la 26.8. järjestettävillä kursseilla on vielä tilaa ja näiden lisäksi kurssipäiviä toki lisätäänkin, kysynnän mukaan. Ja huomenna, elokuun ensimmäisenä perjantaina, on taas mahdollista tulla ottamaan tuntumaa golfmailaan ilmaisen range-harjoittelun merkeissä.

Toinen muistuteltava asia on myös ensi viikon maanantain Senioriliigan kotiottelu jonne kaivataan vielä vahvistusta joukkueeseen! Ilmoittautumiset pika pikaa caddiemasterille, lisätietoa myös joukkuekapteeni Pasi Sillanpäältä! Lue uusin senioritiedote tästä.

Mukavaa päivää kaikille!

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)