Pilvipoutaista torstaita, kentällä on luvassa ilmeisimmin luvassa leppoisa pelipäivä. Iltapäivälle sateen todennäköisyys ilmeisesti lisääntyy, mutta toistaiseksi pelaamaan pääsee vielä ilman sadevarustusta.
Iltapäivällä rangelle on tulossa harjoittelemaan golfia Novidan opiskelijaryhmä oman ohjaajansa kanssa. Vastaavia ryhmiä tulee kentällemme useampiakin aina näin syksyisin, ja mielellämme heidät tänne toivotamme tervetulleeksi. On hienoa, että eri oppilaitokset ovat ottaneet golfin mukaan liikunnanopetukseen!
Huomenna eli perjantaina järjestetään kesän aikana Päivässä golfariksi -kurssin käyneille niin sanottu kertaus, eli klo 17-19 on mahdollista tulla Matin johdolla kertaamaan kurssin oppeja ja kysymään neuvoja ja vinkkejä omaan pelaamiseen! Samalla on hyvä mahdollisuus lähteä kentälle suorittamaan  green cardiin vaadittava 9-reiän pelikierros, jos se vielä on tekemättä. Ohjatun harjoittelun hinta on 10€, mutta ennakkoilmoittautumista ei tarvitse tehdä.
Huomion arvoista on muuten myöskin se, että Proshopin alennuksiin on lisätty syksyisempiä tuotteita, eli mm. muutama Footjoyn laadukas syyskelin takki lähtee nyt -50% hintaan!
Näillä näkymin Klubitalo on avoinna tänään 18-19 saakka,  pienellä säävarauksella, tervetuloa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)