Huomenta Ypäjältä!

Torstai-aamu on valjennut täällä golfkentällä mukavan raikkaana ja hieman viileämpänä. Sääennuste näyttäisi siltä, että iltapäivän puolella saatamme saada hiukan vettä ja ukkosta, mutta sään pitäisi seljetä iltaa kohden. Pakko myöntää, että tällainen hieman viileämpi aamu oli ihan tervetullut kuumien ja painostavien kesäpäivien jälkeen. Pelikeli on pilvisyydestä huolimatta aivan loistava, peliaikoja löytyy meille hyvin ja pelaamaan pääsee nopeallakin aikataululla. kenttä on mainiossa kunnossa ja ahkerat kenttähenkilömme huolehtivat siitä, että kenttä voi hyvin ja paranee vaan päivä päivältä. Kenttämestarimme Jussin mukaan greenien mitta on tänään 3.6mm.

Tänään ei kentällämme ole mitään erikoista ohjelmaa, normaali pelipäivä siis. Huomenna seuramme seniorit kohtaavat Senioriliigan ottelussa Salo Golfin seniorit. Toivotamme salolaiset lämpimästi tervetulleiksi kentällemme!

Klubitalo palvelee klo 8-19 ja keittiö on avoinna klo 11-18, huomioi säävaraus aukioloajoissa. Oikein mukavaa torstai-päivää ja nähdään klubilla!

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)