Tämä torstai on nyt toivon lisäksi myös runsaita sateita täynnä. Klubi pidetään tästä syystä kiinni tänään, mutta onneksemme palvelut eivät ole enää nykypäivänä paikkasidonnaisia. Siispä caddiemasterin toimisto palvelee normaalisti läpi päivän tutussa numerossa: 050-5902470 ja sähköpostit kulkee. 🙂

Tänään to do -listalla on vain yksi tärkeä homma, ja se on sunnuntain Watrec Tourin Finaalin ilmoittautumisen hoitaminen klo 16.00 mennessä. Nyt on vuorossa niin huikea kisa jo palkintopoliittisestikin, että sitä ei kannata missata. Muista siis ilmoittautua!

Tämän viikon sunnuntaina 3.9.2017 pelataan Watrec Tourin Finaali, johon osallistumisoikeus on kaikilla, joilla on yksikin piste tämän vuoden osakilpailuista.

– Finaalista on jaossa molempien sarjojen (pistebogey sekä lyöntipeli) voittajille liput Portugaliin! Kisan jälkeen arvotaan vielä yksi bonusmatka kaikkien tämän vuoden osallistujien kesken.

– Lisäpalkintoina pb- ja lp-sarjoihin top 3:lle aivan tajuttomat Gigantin lahjakortit: 2 x 500 e, 2 x 300 e + 2 x 200 e!

– Ilmoittautumisaikaa Finaaliin on torstaihin 31.8.2017 klo 16.00 asti. Kilpailumaksu on 10 euroa (+ green fee 25 e).

– Finalisteille on kisapäivänä tarjolla maittava ruoka erikoishintaan 5 eurolla (muille 8,50 e).

Tervetuloa mukaan kaikki!!!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)