Tervehdys golf-kansa! Torstai-aamu valkeni kauniina, mutta kovin viileänä. Auton ikkuna oli osittain jäässä kun töihin lähdin! No onneksi ihan kohta alkaa lämpenemään. Tässä kohtaa on hyvä muistuttaa, että kentälle meno on kielletty, mikäli maassa on huurretta ❄️
Kentällä näyttää kovin tyhjältä varauskalenterin mukaan. Sää kuitenkin näyttää ainakin tätä kirjoittaessani todella kauniilta, joten täällä odotellaan innokkaana pelaajia saapuvaksi 🏌️⛳. Kun varustautuu lämpimästi, on helppo sitten vähentää pelatessa vaatetusta jos vaikka talvitauon jälkeen meinaa pukata hikeä pintaan ( onko sitten pelitauosta johtuvaa vai tuskanhikeä, kuka tietää 😉 ).
Muistathan myös, että klubitalon kahvila-ravintolan keittiö on jo auki. Burgereita ja muita herkkuja saa vatsan täytteeksi. Keittiön parila lämpenee tänään klo 11-16 tai pelaajamäärän mukaan. Lämpimästi tervetuloa syömään!
Proshopin puolelta löytyy kesän uusia tuulia Adidaksen Marimekko-mallistossa sekä miehille että naisille. Valikoimasta löytyy paitaa, hametta, mekkoa ja takkia. Oletko jo käynyt tutustumassa?
Nyt on myöskin hyvä aika päivittää alaosastoa eli golfkenkiä. Proshopissa miehille Stuburtin kengät tarjouksessa hintaan 49,90€, väreinä ruskea ja valkoinen. Adidakselta tuli myös uutuuskenkiä sekä miehille että naisille. Nyt saa naiset leopardikuosia myös golfkengissä ja askel on kevyt ja pehmeä kuin kissalla konsanaan👟🐆.
Frisbee-golffareille Proshopin puolelta löytyy kattava valikoima erilaisia kiekkoja ja reppuja. Tule tutustumaan!

Tervetuloa Loimijoki Golfiin, hymyillään kun tavataan 😊
-Terhi

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)