Terve terve!

Torstai toivoa täynnä, ainakin kun katselee tulevan viikonlopun hulinoita! Viikonloppuna luvassa siis tapahtumia ja kilpailuja joka päivälle!

Perjantaina 8.6 kentällä pelataan Golf & Ride – kilpailun golfosio. Kisa starttaa yhteislähdöllä kello 08:30 ja pelimuotona foursome. Yhteislähdön vuoksi osa päivän lähdöistä on suljettu, mutta kilpalähtöjen väliin mahtuu muutkin pelailemaan. Aikoja siis varattavissa normaalisti! Huomenna samanaikaisesti klubilla pyörii seuraava klubipäivä, jonka teemana on lapsiperheet ja juniorit! Avoin klubipäivä tarjoaa kaikille lähiseudun lapsiperheille mahdollisuuden tulla yhdessä tutustumaan tiluksiin ja kokeilemaan golfia. Esillä laajasti myös John Deeren konekalustoa, niin maatalous- kuin kotitalouskäyttöön eli luvassa samalla vanha kunnon “renkaanpotkimispäivä”. Ihmeteltävää ja kokeiltavaa riittää varmasti jokaiseen makuun aina golfista koneisiin tai ihan vain kahvitteluun terassilla. Ohjattua lajiintutustumista vapaasti harjoitusalueilla klo 10-18 välillä. Ohjaajat esittelevät myös junioreille suunnattua golfkoulua ja tulevaa golfleiriä.

Lauantaina 9.6 taasen pelataan legendaarinen Ypäjä Open. Kello 09:00 starttaava kilpailu, jossa pelataan kahdessa sarjassa; miehet sekä naiset. Molemmissa sarjoissa pelimuotona toimii rehellinen pistebogey. Ilmoittautumisia kyseiseen kilpailuun otetaan vielä vastaan tämän päivän kello 16:00 asti! Luvassa leppoisa viikonloppukisa, osallistukaa ihmeessä. 🙂 Kilpailumaksu 6€ (+GF 25€).

Sunnuntai 10.6 Ladies day, naisten sunnuntai. Pelimuototoiveita otetaan vastaan toimistolla. Ilmoittautumiset perjantaihin klo 16.00 mennessä! Kilpailumaksu 6 euroa, sisältää keittolounaan!

Ja vielä lopuksi! Seuran reikäpelimestaruuskisat starttaavat jo hyvissä ajoin kesäkuussa! Ilmoittautumisia otetaan ilomielin vastaan aina 12.6 asti, jonka jälkeen luodaan kaaviot ja pelit käyntiin! Reikäpelit ovat loistavaa ja mielekästä vaihtelua normaaleihin pelikierroksiin ja tässä pelimuodossa yllätykset ovat mahdollisia! Nyt vain jokainen mukaan tähän upeaan pelimuotoon! Lisätietoja voi kysellä vaikkapa toimistolta. 🙂

Tähän päivään ei sen kummempia, ilmoittautukaa mukaan viikonlopun rientoihin ja tänäänkin on hyvä hetki tulla vaikka hmm, pelaamaan golfia!

Töissä Rampe ja Pale.

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)