Kesäiset huomenet golfkentältä!

Vaikka syksyn kirpeys tuntuukin jo aamuisin, niin meille tarjoillaan tällä hetkellä poikkeuksellisen mukavia golfkelejä. Aurinko paistaa, lämpötila kohoaa kahdenkymmenen asteen hujakoille ja pieni tuulenhenki kuivattaa aamukasteen kentältä. Tervetuloa siis pelaamaan! Jos työt tuntuvat haittaavan harrastuksia, niin pidemmänkin työpäivän päätteeksi ehtii pelaamaan puolikkaan kierroksen tai par3-kentän. Tänään peliaikoja löytyy hyvin pitkin päivää.

Huomenna perjantaina on taas Putti-perjantai. Kaikille, jotka pelaavat kierroksen puttaamalla 30 kertaa tai vähemmän tarjotaan klubilla ilmaiset pullakahvit. Nyt viimeistään kannattaa siis laittaa putti kuntoon!

Muistutellaan tässä myös seuran golfreissusta Tawast Golfiin, joka järjestetään torstaina 21.9. Matkaan hintaan sisältyy kuljetus, aamukahvi, golfkärry, rangepoletti, greenfee, sauna ja suihku tietysti sekä ruokailu kierroksen jälkeen. Matkan hinta määräytyy osallistujamäärän mukaan (hinta-arvio on noin 95€). Viimeinen ilmoittautumispäivä on 12.9. Ilmoittaudu jo tänään soittamalla caddiemasterille 050 5902470 tai sähköpostilla caddiemaster@loimijokigolf.fi

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)