Kulunut kausi on ollut melko epävaakasta alusta huolimatta golfin näkökulmasta hyvä. Kentällämme on pelattu kierroksia monia viime vuosia selvästi enemmän, seuramme jäsenmäärä on noussut, ja Päivässä golfariksi -alkeiskurssien kautta olemme saaneet lajin pariin paljon uusia harrastajia. Nyt toivotaankin, että taas uhkaavammalta vaikuttava Korona-tilanne ei pilaa kauden viimeisiä golfviikkoja, ja pelaamaan päästään säiden salliessa päätöskilpailuun, lauantaihin 24.10. saakka!
Seuraamme tautitilannetta ja teemme tarvittaessa muutoksia toimintaamme annettuja ohjeita noudattaen. Tähän liittyen klubitalossa asiakaspalvelutehtävissä työskentelevä henkilökuntamme ottaa käyttöön visiirit / maskit. Lisäksi edelleen muistutamme asiakkaitamme turvaväleistä, käsihygieniasta sekä siitä, että vallitsevassa tilanteessa on syytä jättää pelaaminen väliin ja pysytellä kotona, mikäli olo tuntuu yhtään flunssaiselta. Näillä ohjein kannustamme kuitenkin vielä nauttimaan syksystä golfin parissa, ja muistuttelemme tulevan lauantain Kinkku Scramblesta, johon ehtii ilmoittautua mukaan vielä huomiseen, perjantaihin klo 12 saakka!

Tällä viikolla näyttää siltä, että joka toinen päivä sää suosii, ja joka toinen päivä ei.. tänään luvassa on sateita erityisesti iltapäivään, ja sen pelajaat ovat varauskalenterista päätellen ennakoineet. Niinpä pidetään klubitalo tänään suljettuna, ja olemme tavoitettavissa puhelimen päässä; 050 590 24 70.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)