Harmahtavaa torstai-aamua Ypäjältä!

Eilen startattiin kesän junnukoulu, jossa pienempiä ja vähän jo isompiakin osallistujia oli reippaasti mukana. Osa oli ensimmäistä kertaa mukana, osa oli jo viime vuodelta tuttu. Junnukoulu pyörii kesän ajan joka keskiviikko klo 18. Kertamaksu junnukouluun on 15€ ja koko kausi 80€, perheen muut lapset pääsevät mukaan puoleen hintaan! Lisätietoja ja ilmoittautumiset caddiemasterille.

Huomio naiset! Huomenna perjantaina on naisten kauden aloitus-treenit Matin kanssa klo 14-16. Hinta 25€/hlö. Ilmoittaudu mukaan caddiemasterille.

Lauantaina starttaa LoG Scramble Tour ensimmäinen osakilpailu, oletko jo ilmoittautunut parisi kanssa mukaan kisaan? Jos et niin tee se nyt, sillä ilmoittautumisaika umpeutuu lauantain kisaan huomenna perjantaina klo 12.

Jäsenkirje on kolahtanut jäseniemme sähköpostiin tällä viikolla. Mikäli et ole postia saanut, niin ilmoita siitä klubille caddiemasterille. Jäsenkirjeessä oli kerrottu tulevasta jäsenien klubimatkasta Aulanko golfin Hugo-kentälle keskiviikkona 21.6. Matka toteutuu kun saadaan tarpeeksi osallistujia ja ilmoittautuneita onkin heti jo muutama tullut. Bussikuljetus lähtee täältä Loimijoki golfista noin klo 7.30 ja bussi kaartaa Ypäjän, Jokioisten ja Forssan kautta. Kyytiin pääsee siis matkan varrelta. Matkan lopullinen hinta määräytyy osallistujamäärän mukaan, max hinta jäsenelle 90€, vieraille 95€. Hinta sisältää siis kuljetuksen, aamukahvin ja sämpylän, rangeharjoittelun, green fee 18 reikää sekä buffet-ruokailu kierroksen jälkeen. Mikäli tarvitset kierrokselle golfauton, sen hinta on 40€. Tarkempaa info reissusta tulee vielä lähempänä. Ilmoittautumisen viimeiseksi päiväksi oli jäsenkirjeessä ilmoitettu maanantai 12.6, jatkoimme sitä vielä päivällä eli ilmoittautuminen matkalle viimeistään tiistaina 13.6 klo 12 mennessä! Ilmoittautumiset caddiemasterille.

Tänään varauskalenteri näyttää vielä kovin hiljaiselta joten kentällä on tilaa! Tervetuloa pelaamaan ⛳ Sää näyttäisi olevan ajoittain hieman sateinen, mutta ennusteiden mukaan myös pelikelejä on tänään. Kahvila-ravintolamme puolella parila lämpenee klo 11 alkaen. Klubitalo palvelee tänään sää- ja pelaajatilanteen mukaan iltapäivään tai iltaan saakka. Tervetuloa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)