Taas saamme kokea tätä epämukavaa vierasta, jota aina niin pelätään ja vältellään. Nimittäin vesisade. Ennusteet ovat luvanneet melko runsaita sateita tähän aamupäivään, kenttä kuitenkin kiittää ja se on tärkeää! Iltapäivästä mahdollisesti sateet jatkavat matkaa, joten silloin pääsee mahdollisesti pelaamaan kuivin nahoin. 🙂

Jos tämä päivä menee ihmetellessä niin käännetäänpä katseet tulevaan viikonloppuun;

Perjantai 9.6 –> Golf & Ride-Kilpailu, yhteislähtö 8:30, jonka vuoksi osa aamupäivän ajoista on suljettuna. Perjantaina on myös ensimmäiset Matin ohjatut treenit! Ensin kello 15:00 senioreille ja heti perään kello 17:00 naisille! Hinta on tuttu ja turvallinen 10€/hlö.

Lauantai 10.6 –> Lauantaina pelataan kauan odotettu Suomi 100-scramble! Kilpailussa juhlistetaan ihanaa satavuotiasta Suomea golfin merkeissä. Tänään on viimeinen tilaisuus osallistua mukaan kisaan, sillä ilmoittautuminen päättyy tänään kello 16:00 mennessä! Ilmoittautumiset caddiemasterille tai NexGolfin kautta. 🙂 Lauantaina on myös harjoitusalueella vilinää kun Rami ja Lauri ohjaavat Unique Home-porukalle alkeiskurssin!

Sunnuntai 11.6 –> Naisten sunnuntai! Nyt on loistava mahdollisuus tuoda oma rakas ystävä mukaan golfin maailmaan, sillä päivän ideana on saada uusia naisgolfareita tutustumaan golfin saloihin. Päivän ohjelma on seuraava: 09:00 Aamujumppa –> 09:30 Tutustuminen golfiin harjoitusalueella –> 11:30 Lounas –> Kisalähdöt. Halutessaan voi ottaa mukaan päivän aikana tutustumassa olleen ystävän 9 reiän ajaksi tutustumaan kentälle ja pelaamiseen. Kilpailuun osallistuvat kisaajat 10€ (+ Green fee)/hlö. Ilmoittautumiset tämän päivän aikana kello 16:00 mennessä caddiemasterille!

Sitten loppuun vielä BREAKING NEWS! Ypäjän kunta kaavailee Honkalan alueelle uutta asuinaluetta ja uusia tontteja. Alueelle tulee myös hiihtoreitti, hevosreitti ja hevostalleja. Kun ajelette Ypäjän keskustan liikenneympyrästä kohti golfkenttää, niin ennen koulua oikealla on iso peltoaukea niin asuinaluetta kaavaillaan juuri kyseiselle aukealle. Mikäs sen hienompaa kun rakentaa oma talo juuri golfkentän välittömään läheisyyteen. 😉 Alla kuva kyseisestä tonttialueesta. Lisätietoja saa Ypäjän kunnalta; p. 02-762 6500 tai http://www.ypaja.fi/

Tänään töissä Rami, Hanna, Henna ja Elli.

 

 

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)