Ikäviä uutisia kuului Ongolfin suunnalta, kun he kertoivat että Tunisian reissu joudutaan marraskuulta perumaan ja siirtämään eteenpäin. Syynä tähän on Tunisian matkojen vähäinen kysyntä Deturin päässä, minkä johdosta he ovat peruuttaneet kaikki lennot välillä 12.10.-14.12.2018. Näin ollen uusi suunniteltu matka-ajankohtamme on 15.-22.3.2019. Matkapaketin sisältö pysyy ilman muuta ennallaan, eli laadusta tai matkan kestosta emme joudu tinkimään.

Ohessa viesti Ongolfin edustajalta:

Ikävä kyllä joudumme peruuttamaan Tunisian matkamme ajalla 12.10.-14.12.2018.
OnGolfin käyttämät lennot on varattu matkatoimisto Deturin lentokiintiöistä. Detur on kuitenkin joutunut nyt perumaan koko syksyn lentosarjat vähäisen osallistujamäärän vuoksi.
Peruutus on tehty Yleisten matkapakettiehtojen kohdan 10.1.a mukaisesti.
Pahoittelemme vielä kertaalleen muutoksesta aiheutunutta vaivaa.

Nämä ovat asioita, joille emme itse voi mitään, ja toivomme ymmärrystä myös vastuullista matkanjärjestäjää kohtaan. Toivotaan, että kaikille kisamatkan voittajille uusi ajankohta sopii ja nautitaan keväällä sitten kauden aikaisesta aloituksesta Tunisian lämmössä.

Mikäli mielit matkalle mukaan, niin paikkoja on nyt vielä helmikuun alkuun asti mahdollista varata. Matkan uusi ajankohta on siis 15.-22.3.2019. Tämä vahvistuu Ongolfilta vielä erikseen ja tiedotan siitä lähtijöille, kun lento- ja peliajat on selvillä.

-Hanna
050-5902479

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)