Huomenta toimistolta!

Eilen oli ensimmäistä päivää kenttä auki, ja olipahan ihanaa huomata miten vilkkaasti oli heti porukkaa liikkeellä. 🙂

Viikonlopun kuumin puheenaihe on ollut Vappuscramblen pelipäivä, josta on tullut tasaisesti toiveita sekä siirron puolesta että vastaan. Toisille sopii pelkästään sunnuntaipelit, toiset taas haluavat säästää itsensä huonon kelin alta parempaan päivään, ja kaikkea siltä väliltä. Itse olisimme kovin toivoneet sunnuntain pelien onnistuvan, kun kerrankin saatiin aatto pyhäpäivälle ja ihmisille tuplavapaat. Mutta valitettavasti lumisade-ennuste on nyt vaan tosi tiukassa ja edelleen luvassa jopa runsaita sateita tulevalle illalle ja yölle, joten näin ollen kilpailu on päätetty siirtää maanantaille 1.5.2017. Kaikkia kilpailuun ilmoittautuneita pyydetään ilmoittamaan toimistolle, mikäli maanantain pelaaminen EI onnistu. Muutoin nimet säilyvät listassa oletusarvoisesti.

Mitä tulee sitten kauden ensimmäiseen Watrec Tourin osakilpailuun, niin raatimme on päättänyt seuraavasti: Watrec on mahdollista pelata tulevalla viikolla poikkeuksellisesti joko ma, ti tai ke -päivinä. Uusintakierroksen saa suorittaa normaalin säännön mukaan vain kerran. Ensimmäisille WT-kierroksille saa lähteä pelaamaan Vappuscramblen lähtöjen perään, ja siitä eteenpäin aina keskiviikkoiltaan asti. Tulokset julkistetaan torstaina 4.5.2017 klo 12.00 mennessä.

Tänään klubi on auki niin pitkälle iltaan, kuin sää pysyy siedettävänä. Kannattaa siis tulla vielä hyvän sään aikana pelaamaan tai harjoittelemaan, ennen kuin illan sateet alkavat. Huomenna klubin ja kentän aukioloajat määräytyvät sen mukaan miten on pelikelejä. Jos ei ole, tai on heikosti, niin pidetään klubi sulki ja täytetään kotona ristikoita maanantaita odotellessa.

Toimistolla tänään Hanna ja Late, keittiön puolella Sini, Elli ja Hensu.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)