kiitos

Se on kauden 2016 viimeinen pelipäivä Loimijoki Golfissa. Huomenna maanantaina kentälle ruiskutetaan kemiallinen harso, suojamaan nurmea tulevan talven tuiverruksilta, joten tänään on todella viimeinen päivä kun kentälle saa lähteä pelaamaan. Mikäli harson päällä kävelee, se rikkoutuu ja sen myötä menettää tehonsa. Siksi kauden lopetus meillä on näin suunniteltu päivälleen.

Iso kiitos jo tässä kohtaa kaikille pelaajille, yhteistyökumppaneille sekä henkilökunnalle historian parhaasta pelivuodesta meillä Ypäjällä. Kelien puolesta tämä kauden lopetus menee aivan nappiin. Ensi viikolla säätilat tipahtavat heti tiistaina jo pakkasen puolelle ja ensimmäinen kunnon lumi sataa kentän ylle. Talvi saa siis tulla, eikä edes hukkapäiviä jäänyt, joiden perään edes harmitella. 🙂

Kauden viimeistä pelipäivää juhlitaan tänään Kinkku-Scramblen merkeissä! Ajanvarauksessa on toki tilaa myös kaikille, jotka eivät kisaan halua osallistua. Klo 11.00 jälkeen on taas baana avoinna ja ajat varattavissa Nexgolfista. Tämän päivän Kinkkukisa on siitä erikoinen, että kaikki halukkaat voittavat tänään kinkun! Osallistumismaksu on tällöin 60 euroa (norm. 6 euroa), sisältäen varman voiton eli Makulihan 6-7 kg:n Juhlakinkun. Mikäli pelaa itsensä palkittavien joukkoon, niin pelimaksu palautetaan pelaajille.

Ravintolaa tyhjennetään ruoka- ja juomavarastojen osalta ja myös ProShop notkuu mahtavia tuotetarjouksia. Tulkaahan siis kaikki vielä viimeisen kerran morottamaan klubille ja hörppäämään kahvet kauden lopetuksen kunniaksi!

Klubilla hommissa Hanna ja Sini. 🙂

makuliha

 

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)