Kausi kääntyy viimeiseen viikkoon. Nopeasti se sujahti taas tämäkin kesä, vai mitä? Viimeinen viikko ei valitettavasti kelien puolesta lupaa kovin golfystävällistä menoa – vesisateita alkuviikosta ja pakkasen uhkaa viikonloppua kohti. Katsellaan miten ennusteet siitä kehittyvät, tämä ratkaisee myös lauantaisen kauden päätöskilpailun kohtalon. Jos on pakkasta, niin silloin ei luonnollisestikaan voida pelata. Ilmoittautumisia voi tästä huolimatta suorittaa normaaliin tapaan suoraan Nexgolfiin tai toimistolle. Kisa järjestetään jos vain mitenkään pystytään ja mahdollisesta perumisesta tiedotetaan pelaajia viimeistään perjantaina.

Kauden päätöskisan info:
Ajankohta: lauantai 27.10. Yhteislähtö klo 9.00 tai heti kun mahdollista. Pelimuoto: 4 hengen scramble, tasoituksista huomioidaan 10%. Kilpailumaksu 6 e / hlö + green fee 25 e / hlö. Ilmoittautumiset to 25.10. klo 16.00 mennessä. Huom! Samana päivänä seuran 30 vuotisjuhla / kauden päätöstilaisuus Vanhalla Värjärillä klo 17.00 alkaen. Yhteiskyytejä kisan jälkeen Forssaan voidaan sopia kaikkien halukkaiden kesken.

Klubi on tällä viikolla auki satunnaisesti, pelaajamäärien ja kelien mukaan. Puhelin, sähköposti ja chat-palvelu toimii kuitenkin normaalisti aamusta iltaan.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)