Syys-lokakuun vaihde vietetään harmillisen epävakaisessa kelissä. Vesisateita on luvassa vaihtelevasti läpi viikon, mutta väliin mahtuu myös poutaisia hetkiä.

Klubi päivystää tällä viikolla kelien ja pelaajamäärien mukaan. Mikäli pelaajavarauksia ei ole, niin silloin klubi pidetään suljettuna. Kannattaa siis aina varata ajanvarauksesta peliaika, jos tietää olevansa tulossa pelaamaan. Näin mahdollistetaan asiakaspalvelua ja tarjoiluja klubille niille hetkille kun pelaajia on tulossa. Tyhjälle kentälle kun on turha ravintolassa päivystää ja on varmasti kurja yllätys saapua suljetulle klubille, jos emme tiedä että olisit tulossa. Muistakaa siis varailla aikoja jo hyvissä ajoin ennen kuin lähdette kentälle! 🙂

Tämän viikon Makulihan Kinkkukilpailu pelataan lauantaina 5.10. ja pelimuotona on kahden hengen pistebogey best ball. Peliä pelataan siten, että joukkueen molemmat pelaajat pelaavat omaa peliään ja kone huomioi joukkuetulokseen aina paremman pistebogeytuloksen joka väylältä. Mukavaa ja helppoa peliä, ilman kommervenkkejä! Ilmoittautuminen päättyy tuttuun tapaan torstaina klo 16.00. Kilpailumaksu 6 euroa / osallistuja (+ gf 25 e). Tervetuloa mukaan kisaamaan!

 

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)