Kauden 2017 Watrec Tourin osakilpailut on nyt pelattu. Tämä tarkoittaa sitä, että kokonaispisteiden perusteella jaossa olleet viisi (5) Portugalin Campo Realin viiden tähden semi all-inclusive matkaa ovat nyt nimetty voittajilleen!

Ennen kokonaispisteiden julkistusta käydään läpi vielä tämän viikon tulokset: Viimeisen osakilpailun isäntänä toimi Ypäjän keskustassa toimiva legendaarinen anniskeluravintola Karrinpuomi, joka tarjoaa myös maukkaat tuote- ja lahjakorttipalkinnot viikon parhaille pelaajille!

I PALKINTO:
Lahjakortti Karrinpuomiin, joka sisältää ilmaisen sisäänpääsyn valitsemanasi keikkapäivänä, ruoat kahdelle hengelle, sekä pullon kuohuvaa. Lisäksi voittajalle on luvassa etuseteli ja paita.
Voittajat: Ami Laaksonen / LoG, lp hcp tulos 67 & Ville Piltti / LoG, pb hcp tulos 41

II PALKINTO:
40 € lahjakortti Karrinpuomiin, etuseteli ja paita
Palkittavat: Simo Sysinoro / LoG, lp hcp tulos 68 & Kimmo Järvelä / LoG, pb hcp tulos 38

III PALKINTO:
Lahjakortti Karrinpuomiin, jolla kuittaa ruoat kahdelle hengelle ruokajuomineen. Lisäksi mukaan tulee Karrinpuomin pitkät kalsarit.
Palkittavat: Seppo Mäkilä / AlGo, lp hcp tulos 71 & Pekka Simula / LoG, pb hcp tulos 37

Ja sitten Portugalin kisakonepaikkoihin: Sivun alalaidassa on näkyvillä pistetaulukko kokonaisuudessaan, jossa top-5 ja samalla matkansa lunastaneet pelaajat ovat:

1. Teemu Toukkari / LoG 141 p.
2. Rami Prusila / LoG 83 p.
3. Juuso Kiviluoto / LoG 76 p.
4. Jarno Rautanen / LoG 75 p.
5. Jani Lindholm / LoG 73 p.

Mikäli käy niin, että joku pelaajista on estynyt lähtemään mukaan reissuun, siirtyy matka varasijalla olevalle pelaajalle. Pelaajat varasijoilla järjestyksessä: 1. Petri Prusila / LoG (70 p.), 2. Kari Railo / LoG (63 p.), 3. Seppo Mäkilä / AlGo (62 p.)

 

Tämän viikon sunnuntaina 3.9.2017 pelataan Watrec Tourin Finaali, johon osallistumisoikeus on kaikilla, joilla on yksikin piste tämän vuoden osakilpailuista.

Finaalista on jaossa molempien sarjojen (pistebogey sekä lyöntipeli) voittajille liput Portugaliin! Kisan jälkeen arvotaan vielä yksi bonusmatka kaikkien tämän vuoden osallistujien kesken.

– Lisäpalkintoina pb- ja lp-sarjoihin top 3:lle aivan tajuttomat Gigantin lahjakortit: 2 x 500 e, 2 x 300 e + 2 x 200 e!

– Ilmoittautumisaikaa Finaaliin on huomiseen torstaihin 31.8.2017 klo 16.00 asti. Kilpailumaksu on 10 euroa (+ green fee 25 e).

– Finalisteille on kisapäivänä tarjolla maittava ruoka erikoishintaan 5 eurolla (muille 8,50 e).

Tervetuloa mukaan kaikki!!!

 

 

 

 

 

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)