Kai tiesit, että meillä Loimijoki Golfissa pelataan Suomen kovinta golfviikkokilpailua? Se on nimeltään Watrec Tour ja uusi kisakausi startataan käyntiin ensi viikolla.

Palkinnot Watrec Tourilla ovat yksinkertaisesti huikeita; joka viikko eri viikkoisännän tarjoamat tuotepalkinnot sarjojen parhaille pelaajille ja kirsikkana kakun päälle WT-kauden loppuhuipennus: all inclusive matkapalkinnot kahdeksalle pelaajalle Tunisiaan viikoksi!

Watrec Tour 2018 faktat:

– Pelipäivät viikottain maanantai ja tiistai. Peliajan saa itse valita. Mahdollisuus uusia kierros toisena pelipäivänä, viimeinen tulos jää voimaan.

– Pelattavat sarjat: lyöntipeli ja pistebogey. Lisäksi jaetaan scr-pisteitä kolmelle parhaalle. LP ja PB -sarjoista pisteitä jaetaan kymmelle parhaalle / sarja.

– Kaikki osallistuvat automaattisesti kaikkiin sarjoihin. Pisteet ja palkinnot saa sen mukaan, missä parhaiten menestyy.

– Kilpailumaksu 8 euroa / kierros.

– Watrec Tourin syksyn finaali pelataan su 9.9.2018, pääsyoikeus kaikilla, joilla on pisteitä.

– Matkapalkinnot: Kesän kokonaispisteiden perusteella suoraan 5 parhaalle pelaajalle, syksyn finaalista LP ja PB -sarjojen voittajille (1+1 kpl) + yksi bonusmatka, joka arvotaan kaikkien kesän aikana kisaan osallistuneiden kesken. Yksi osallistuminen = yksi arpalipuke. Myös uusintakierroksista saa arpalipukkeen.

Matkakohteena tänä vuonna on Tunisia ja ohjelmassa viikon reissu (10.-17.11.2018) sisältäen 6 päivän green feet ja uskomattoman majoituselämyksen viiden tähden all inclusive-luxushotellissa. Alla pidempi esittely matkakohteesta ja kuvista voi kurkata miltä perillä näyttää. 😉

Tämän jälkeen ei sitten tarvitsekaan enää kuin osallistua ahkerasti ja lähteä voittamaan itseään. Muita on turha murehtia. ?⛳

– Hanna

“OnGolfin matkakohde Sousse on Tunisian lomakaupungeista suosituimpia ja tarjoaa Hammamethin ohella maan parasta golfia. Tärkeä syy suosioon on mainio sää, sillä talvellakin nautitaan yli 20 asteen lämpötiloista. Golfin ohessa Soussessa voi aistia arabialaisen tunnelman vuosisatojen takaa, ja UNESCO on nimennyt linnoituskaupungin maailmanperintökohteeksi.

Port El Kantaoui on Soussen moderni loma-alue, jossa sijaitsee myös OnGolfin viiden tähden Iberostar Diar El Andalous hotelli. All inclusive –hotelli sijaitsee upean hiekkarannan äärellä, lyhyen kävelymatkan päässä golfkentältä ja satama-alueelta.

Juuri uudistettu luxushotelli tarjoaa lomailijalle rentoutumiseen rannan ja uima-altaiden lisäksi myös kauniin puutarhan kukkaloistoinen. Ennen illallisnautintoja voi nauttia Välimeren näkymistä tai suunnata SPA-alueelle ja hammamiin.

OnGolf on valinnut lomakentiksi alueen ykköskohteen El Kantaouin, joka tarjoaa kaikkiaan 36 väylää ja hyvät harjoitusolosuhteet. Ronald Fream on suunnittelut lukuisia Pohjois-Afrikan kenttiä, myös El Kantaouin golfkeskuksen. Ensimmäisen 18 väylää avattiin 1980 ja golfkeskus laajeni kahden kentän kokonaisuudeksi 90-luvulla. Uusi kenttä on nimeltään Panorama ja vanhempi Sea.

Molemmat ovat leppoisia, hyvä rytmisiä kenttiä. Erityisesti Panorama-kentän kukkuloilta on hulppeat näkymät ja se on pituudeltaan hieman Sea-kenttää lyhyempi. Sea on puolestaan muodoiltaan tasaisempi, mutta varsinkin sen takaysillä löytyy kiehtovia reikiä.

Nimensä mukaisesti Sea vie pelaajan myös aivan Välimeren rantaan muutaman väylän ajaksi. El Kantaoui sopii kaiken tasoisille harrastajille. Peli etenee hyvin, mutta vesiesteet ja viheriöalueet eivät päästä helpolla kokeneempaakaan pelaajaa.

Tunisia on kiehtova ja ainutlaatuinen lomakokemus arabimaiden joukossa. Se palkitsee varmasti lomailijan sään ja golfin lisäksi upeilla makunautinnoilla ja ystävällisellä palvelulla. Suora lento Pohjois-Afrikkaan kestää nelisen tuntia ja kun Monastirin lentokenttä sijaitsee vain parinkymmen kilometrin päässä El Kantaouista, ei tällä lomalla kulu aikaa pitkiin siirtymiin.”

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)