Eilen Klubilla järjestetty, loppuvuoden ohjelmaan kuuluva Ypäjä Golf Oy:n yhtiökokous keräsi paikalle perinteisesti melko maltillisen määrän osakkaita.
Kokousväelle kerrottiin suunnitelluista 2021 talousarvioon kuuluvista investoinneista, joihin kuuluvat myös 6 uutta golfautoa, joiden kysyntä on kuluneen kesän aikana ollut merkittävässä kasvussa. Lisäksi keväällä käynnistyy harjoitusalueiden remontti,  joka uuden par 3 & frisbee-golf kentän kanssa tarjoaa varmasti entistä paremmat treeniolosuhteet sekä kokeneemmille että uusille golfin harrastajille.
Syysyhtiökokouksen asialistalle kuuluu myös tulevan vuoden yhtiövastikkeen suuruus, joka päätettiin pitää ennallaan, 420€.
Yhtiön hallituksessa jatkavat Kari Kasurinen, Juha Tilkanen, Minna Hyvärinen, Yrjö Välkki, Petri Prusila ja Perttu Jaakkola.
 
Ypäjä Golf Oy:n ja Loimijoki Golf ry:n välillä viime vuonna uusittu yhteistyösopimus on käytännössä tiivistänyt seuran ja yhtiön yhteistyötä. Vuoropuhelu kahden tahon välille toimii mutkitta, vaikka kulunut vuosi toikin yllätyksiä alkuvuodesta suunniteltuihin projekteihin. Suunnitelman tulevaan vuoteen on jo aloitettu, ja niistä lisää tietoa on luvassa pitkin talvea, pysykää kuulolla!

Harmaata mutta hyvää marraskuun loppua!

Kuvassa tänään lumipeitteen alle jäänyt, mutta vielä toissapäivänä lupaavasti vihertänyt kenttä


Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)