Hyvää huomenta keskiviikko! Aamu valkenee klubilla ihanaan kesäiseen päivään. Ihanan aamun lisäksi myös Ypäjä Tour 5 on tullut päätökseen ja voittajat ovat nyt selvillä. Tällä viikolla viikkokilpailun yhteistyökumppanina toimi Blackbelt IT.  He palkitsevat voittajat upein tuotelahjoin! Suuret onnittelut voittajille ja kiitokset kaikille kisaan osallistuneille.

I palkinto: Jarkko Välimäki / LoG, lp hcp tulos 65 & Jarmo Kyyrä / LoG, pb hcp tulos 43

II palkinto: Pasi Sillanpää / LoG, lp hcp tulos 66 & Rami Mäkelä / LoG, pb tulos 42

III palkinto: Heikki Lehtinen / LoG, lp hcp tulos 68 & Joonas Nurmi / LoG, pb tulos 40

Pisteet scratch-tuloksista kirjataan seuraaville tuloksen tekijöille; 1) Miikka Saarinen / LoG 81, 2) Jarkko Välimäki / LoG 82, 3) Tero Hovila / WGCC 82

Viikkokisan tultua päätökseen on aika sunnata katseet kohti loppuviikkoa, sillä torstaina pelataan Senioriliigan ottelu Meriteijossa, ja viikonloppuna pelataan Metsärannan Kinkku-Scramble. Kilpailuja siis rittää! Jos sinulta löytyy innokkuutta osallistua jompaan kumpaan näistä kisoista, ota pian yhteyttä caddiemasteriin.

Lauantaina on myös Päivässä Golffariksi- alkeiskurssi. Muutamia aikoja on vapautunut kyseiselle kurssipäivälle, joten jos haluat päästä mukaan, ole yhteydessä caddiemasteriin!

Kuluvalle päivälle löytyy vielä vapaita aikoja, joten tule nauttimaan upeasta ilmasta klubille! Klubitalo on auki klo 19 saakka, ja ravintola puolestaan tarjoilee mitä herkullisimmat herkut klo 18 saakka.

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)