Huomenna, 10.5., käynnistyy suosittu viikkokilpailumme, jonka yhteistyökumppanina toimii tänä vuonna Ypäjän kunta.
Ypäjä Tour pelataan läpi kauden aina tuonne elokuun lopulle saakka, 16 osakilpailu, yhtä viikkoa lukuun ottamatta jokaisena maanantaina ja tiistaina.  Kilpailu huipentuu syyskuussa pelattavaan finaaliin, johon osallistumisoikeus on kaikilla sarjassa pisteitä keränneillä pelaajilla. Tänä vuonna kilpailun yhteydessä palkitaan erikseen myös parhaat naisgolfarit, mutta siitä lisää ensi viikolla.. Kilpailun säännöt löytyvät tästä.

Ennen kilpailusarjan alkua kerromme vähän kilpailun yhteistyökumppanista, eli kenttämme kotikunnasta Ypäjästä.
Keskellä maaseutua, mutta yllättävän lähellä joka suunnasta, sijaitsee n. 2 500 asukkaan kunta, joka tunnetaan Suomen virallisena Hevospitäjänä. Nimitys ei ole kaukaa haettu, sillä joka viides turpa täällä Ypäjällä on hevosen turpa!

Maalaispitäjässä vajaan 200 kmpinta-alasta n. puolet on peltoa, ja saman verran metsää. Tärkeimmän vesistön virkaa hoitaa Tammelan suunnalta Kokemäenjokeen laskeva Loimijoki, jonka golfarit hyvin tuntevatkin.
Vuonna 2013 viikon ajan kaupunkina ollut Ypäjä perustettiin tiettävästi 1800-luvun lopulla, mutta historiaa tunnettaan pitkälle 1500 -luvulle saakka. Tarkempaa taustatietoa ja faktoja löytyy mm. Ypäjän kunnan sivuilta: Ypäjän kunta.
Pienellä paikkakunnalla kaikki on lähellä, mutta silti kaikille on tilaa olla ja elää omassa tahdissaan.
Tärkeimmät palvelut löytyvät omalta kylältä, ja muutkin alle puolen tunnin päästä, Forssasta tai Loimaalta.

Ypäjällä on omaperäistä kauneutta, tämä kunnan sivuilta löytyvä lause kuvaa varmasti sekä ympäristöä, että asukkaita, Ypäjä on yllätys! Kerromme kesän mittaan elämästä täällä Ypäjällä myös meidän kotisivuillamme, pysykäähän kuulolla, ja osallistukaa aktiivisesti Ypäjä Tourille!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)