Iloista huomenta kaikille!

Ypäjä Tour 15 jatkuu tänään, vielä ehtii haalimaan pisteitä tämän ja ensiviikon aikana! Viikkokilpailumme pääyhteistyökumppanina toimii Suomen virallinen hevospitäjä, Ypäjän kunta. Ypäjältä löydät erinomaisien ratsastusmahdollisuuksien lisäksi monipuoliset olot liikkumiseen ja ulkoiluun.

Pertunmäen alueella voit pyöräillä, patikoida, ratsastaa ja lenkkeillä merkityillä reiteillä. Pertunmäellä Pertunkaaren urheilukentän maastyossa on valaistu kuntorata, jonka varrella on uusittuja kuntoilulaitteita vapaassa käytössä. Lähialueella on myös 9-väyläinen frisbeegolf-rata, Pumptrack-rata, kuntoiluportaat,  trampoliinipuisto ja ulkokuntosali! Hevosopiston kuntosali on myös jälleen käytettävissä, kuntalaisten vuoro on tiistaisin ja torstaisin klo 18.00-20.00.

Ypäjällä on kolme hoidettua uimarantaa: Murskan uimala, Ypäjänkylän uimakulju ja Piilikangas. Vinkkinä koira ja hevosihmisille: koirien uimapaikoiksi sopivat Venesatama (Perttulantie 26) ja Poukkasillan vieressä oleva alue, jossa on myös mahdollista uittaa hevosia. Kunnan SUP-laudat ja kanootit vuokrattavissa Loimijoki Golf:ista. Meillä tietty myös oivat mahdollisuudet golfin aloittamiseen sekä  harrastamiseen sekä frisbeegolfin pelailuun. 😉 Tämän pitkän listan lisäksi Ypäjältä löytyy paljon muitakin ulkoilumahdollisuuksia, käy tutustumassa niihin Ypäjän kunnan palveluiden sivuilta!

Tervetuloa pelailemaan ja herkuttelemaan keittiön tarjoiluilla!

 

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)